Přednáší- MUDr. P. Šácha
Uvědomělé stravování aneb společenství s citlivou rovnováhou mikrobiomu.
Ve střevu máme tzv. druhý mozek, který rozhoduje o mnohých procesech v našem těle.
Komunikuje s mikroorganismy ve střevu. V jakém stavu je střevní prostředí, tak se daří člověku po stránce tělesné i duševní. Pokud jsou přítomny zdravotní problémy,
je nasnadě, že pozornost věnovaná do uklidnění stravování přispěje ke zlepšení situace.
Výklad bude proložen zpěvem sopranistky
PhDr. P. Šáchové
10.10. v 17 hodin
Kulturní dům
Žďár nad Sázavou
potravní doplněk Butyrate Infusion je určen pro doplnění butyrátu. Butyrát představuje elementární krátkořetězcovou mastnou kyseli
Zjistit víceVitamin D3 je jediný vitamin, který může tělo vyrábět ze slunečního záření. Díky dnešnímu způsobu života a rozsáhlým využívá
Zjistit víceDoplněk stravy Tolice vojtěška pomáhá udržovat zdraví srdce, zlepšuje metabolismus a má příznivý vliv i na kvalitu vlasů a nehtů.
Zjistit víceZvyšování imunity má v dnešní době mimořádný význam, protože lidský organismus je velmi často oslabován chemickými přísadami (hl
Zjistit víceVitamin A podporuje normální stav sliznic, pokožky, zraku a imunitního systému. Podílí se na procesu specializace buněk a metabolismu žel
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.
Vzhledem k současnému nařízení vlády jsou semináře a ostatní akce do odvolání zrušeny.